20 Aralık 2023 - 14:36
Fen İşlerinden yollarda bakım ve onarım çalışması

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

Çayırova’da bozulan yol, kaldırım ve kilit taşı döşemeleri, onarılıyor. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde güzel havaları fırsat bilerek tamirat ve tadilat çalışmalarına hız verdi. Yollarda ve kaldırımlarda yaşanan deformasyonları, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerle birlikte, yerinde tespit eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bakım çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, yapılan plan ve program çerçevesinde sorunlu olan bölgelere giderek, tamirat çalışması yapıyor ve hem araç trafiğinin hem de yayaların yol konforunu üst seviyeye çıkarıyor.

 

GÜN BOYU FARKLI NOKTALARDA ÇALIŞMA

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugünkü saha programı kapsamında Emek Mahallesi 47. ve 51. Sokak’ta, Akse Mahallesi 452 sokak ve çevresinde, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı önünde ve Çayırova Mahallesi’ndeki muhtelif sokaklarda tamirat çalışmaları gerçekleştirdi. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan program çerçevesinde ilçe genelindeki tüm tamirat gerektiren noktalarda çalışma gerçekleştireceklerinin de altını çizdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld