11 Mart 2022 - 14:28
Zabıtadan stok ve fiyat denetimi

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerde stok ve fahiş fiyat denetiminde bulundu. Çayırova Belediyesi zabıta ekipleri ilçe halkının sağlığı ve huzuru için çalışmalarını özveri ile sürdürüyor. İlçe genelinde yapılan market denetimlerinde ekipler piyasada oluşan arz talep dengesizliği nedeniyle ürünlerde fahiş fiyat ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Ay çiçek yağı fiyatlarını da kontrol eden ekipler reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Bazı marketlerde reyonlarda az sayıda ay çiçek yağına rastlanırken, bazı marketlerde yağ reyonlarının dolu olduğu gözlemlendi. Hijyen, gramaj ve ürünlerin son kullanma tarihini de kontrol edip gerekli uyarıları yapan zabıta ekipleri denetlemelerine aralıksız devam ediyor.