06 Ekim 2023 - 09:17
Çiftçi, Çayırova’nın çınarlarıyla buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında, Çayırova’nın çınarlarıyla buluştu.

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen programda, Çayırovalı çınarlarla bir araya geldi. Akse Sedirli Oda’da düzenlenen programa katılım yoğun oldu. Büyüklerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çiftçi, programda gerçekleştirdiği konuşmasında, “Allah hepinize sağlık versin, her günümüz güzel olsun. Allah sizlerden razı olsun. Sizler bizim başımızın tacısınız, atasına sahip çıkmayanın geleceği olmaz. Rabbimiz büyüklerine sahip çıkmayı emrediyor, Hayatın her anı güzel ve rabbim hepimize rızasına uygun bir hayat yaşamayı nasip eylesin.

 

“SİZLERİN BİZİ YETİŞTİRDİĞİ GİBİ”

Bizler belediye olarak sadece yol ve kaldırım yapmıyoruz. Bu dönem çocuklarımızı ve gençlerimizi bu işin merkezine oturttuk. Çayırova Belediyesi olarak 5 yaşından başlamak üzere, üniversiteye kadar, ilçemizdeki çocuklarımız ve gençlerimizle yol yürüyoruz. Sizin bizleri yetiştirdiğiniz gibi onları yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımızın spor yapmasını sağlıyoruz, ilçemizdeki okullara yardım yapıyoruz. Amacımız neslin ihyası. Sizin gibi güzel insanlarla bir arada olmak bizi çok mutlu ediyor. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld