04 Aralık 2023 - 16:25
Başkan Çiftçi, minik öğrencilerle buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Mevlana İlkokulu’nu ziyaret ederek, ilçedeki minik öğrencilerle bir araya geldi.

 

Eğitimin her zaman destekçisi olan ve ‘En doğru yatırım, eğitime yapılan yatırımdır’ anlayışıyla ilçeye hizmet eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, hemen her fırsatta Çayırova’nın yarınlarını olan miniklerle bir araya geliyor. Bu bağlamda Mevlana İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Çiftçi, burada okulda eğitim gören öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Çiftçi, ilk olarak okul müdürü Haldun Babatutmaz’la sohbet etti. Daha sonrasında sınıflarda eğitim gören Çayırovalı miniklerle buluşan Başkan Çiftçi, öğrencilerle sohbet edip, tavsiyelerde bulundu.

 

“HER ŞEY SİZİN MUTLULUĞUNUZ İÇİN”

Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette derslerinin nasıl gittiğine dair miniklere soru yönelten Başkan Çiftçi, “Derslerinizi ve birbirinizi sevmeniz çok güzel, boş vakitlerinizde mutlaka kitap okuyun, ayrıca mutlaka spor da yapın. Bizler sizin için çok çalışıyoruz, her şey sizin mutluluğunuz için” dedi. Bünyamin Çiftçi’nin okula yaptığı ziyaretten ötürü çok mutlu olan öğrenciler, günün anısına hazırladıkları resimleri Çiftçi’ye takdim etti. Çiftçi ise öğrencilerin elleriyle hazırladığı hediyeler karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld