11 Eylül 2023 - 15:06
Çiftçi, “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Eğitimin her zaman yanında olan ve Çayırovalı çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Başkan Çiftçi, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çiftçi, ‘Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz’ anlayışıyla göreve geldikleri günden bu yana eğitimle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar dileyen Başkan Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“EĞİTİMDE BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

“Bir yandan şehrimizi imar ederken, bir yandan da geleceğimizi inşa ediyoruz. ‘Eğitim Önceliğimiz Çocuklarımız Geleceğimiz’ anlayışıyla göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için var gücümüzle çalıştık. Çocuk kulüplerimizde 4 bin 500 yavrumuza okul öncesi eğitimi verdik. Bilgi Evlerimizde sevgiyle eğitip, bilgiyle donattığımız çocuklarımızı geleceğe hazırladık. LGS hazırlık kurslarında sınava hazırlanan bin 250 öğrencimizi liselere yerleştirdik. Gençlik Merkezimizde bin 500 gencimizi geleceğe hazırladık, 600 gencimizi üniversiteye yerleştirdik. Meslek ve sanat edindirme kurslarında 25 bin kursiyerimize eğitim verdik.

 

“TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim için yaptığımız yetmez dedik, geleceği planlayarak 7 adet okul arazisi ürettik. İlçemizdeki okullarımıza bakım, onarım, tamirat ve malzeme desteğinde bulunduk.  Özetle 4.5 yılda eğitim için tüm imkânlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gururunu yaşıyor. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diliyorum.”

Diğer Haberler
#cayirovabld