18 Şubat 2023 - 09:32
Çayırova’dan Hatay’a sağlık ekibi, iş makinesi ve yaşam konteyneri

Çayırova’dan Hatay’a sağlık ekibi, iş makinesi ve yaşam konteyneri

Çayırova Belediyesi ve Derman Tıp Merkezi işbirliğiyle 11 kişilik sağlık ekibi tıbbi müdahalede bulunmak üzere Hatay’a gitti.

Çayırova Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen iki deprem sonrası bölgeye tüm imkânlarını seferber etmeyi sürdürüyor. Çayırova’dan Hatay’a 11 kişilik sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık malzemeleri yüklü araçla deprem bölgesine tıbbi müdahale için giden ekipte; 2 doktor ve 9 sağlık personeli yer aldı. Deneyimli sağlık ekibi Hatay’da sağlık hizmetlerine destek verecek.

İŞ MAKİNESİ, KONTEYNER DESTEĞİ
Öte yandan Çayırova Belediyesi, yaşam konteyneri, yapı malzemeleri ve gıda maddeleri yüklü TIR’ı Hatay’a gönderdi. Deprem bölgesine gönderilen yaşam konteynerinin içinde yapı malzemesi ve gıda malzemelerinin yanı sıra oksijen tüpü, hijyen malzemeleri, buzdolabı ve ranza gibi eşyalar yer alıyor.

Deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek için iş makinelerini seferber eden Çayırova Belediyesi bölgeye takviye olarak 2 iş makinesi daha gönderdi. Arama kurtarma ekibi, sağlık ekibi ve teknik ağırlıklı 60 personel deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Haberler
#cayirovabld