09 Kasım 2022 - 12:15
Çayırova’da iz bırakan konser



Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen İz Bırakan Ezgiler konseri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Nur Haktan’ın sunduğu programda altı sanatçı sahne aldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin katılım sağladığı programa ilçe halkı ve komşu ilçelerden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

Çayırova’da kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmiyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İz Bırakan Ezgiler konseri ile Çayırova’da sanat dolu bir akşam yaşandı. Nur Haktan’ın renkli sunumu ile gerçekleşen programda Şef Hakan Aykut’un öncülüğünde dev orkestra sahne ald
ı. Programda  ezgi sanatçıları Alper Kış, Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya, Mustafa Demirci, Ömer Karaoğlu ve Taner Yuncuoğlu birbirinden güzel eserlerini hayranları için seslendirdi.  


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi programda bir konuşma gerçekleştirdi. Çiftçi, “İz bırakan ezgilerle özellikle 90’lı yıllarda yüreklerimize dokunan o güzel isimleri bugün burada misafir ediyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler özellikle; kültür, eğitim ve sporla ilgili Çayırova’mıza bir kalite getirmek adına mücadele ediyoruz. Rabbime hamdolsun, Çayırova’nın adını bütün Türkiye’de duyurduk. Kültür etkinliklerimize bu sezon böyle güzel bir etkinlikle başladık. Haftaya da 3.sünü düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı’nın açılışını yapacağız.’’ dedi.

Program, Başkan Çiftçi’nin sanatçılara hediye takdimi ile sona erdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld