07 Ekim 2022 - 12:43
Çayırova’da Mevlid-i Nebi haftası kutlandı


Çayırova’da Mevlid-i Nebi haftası kutlandı

Çayırova Belediyesinin Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla düzenlediği kutlama programı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve şiir dinletisi yer aldı.

Program, Kur’an-ı Kerimi güzel okuma dünya 1.si Alpcan Çelik’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahi ve ezgi sanatçısı Sedat Uçan ile devam eden programın finali Dursun Ali Erzincanlı’nın sohbet ve şiirleriyle ile yapıldı. Dursun Ali Erzincanlı keyifli sohbeti ve şiirleriyle katılımcılara güzel bir akşam yaşatarak, programda bulunan çocuklara sürpriz yaptı. İkinci şiirinde salonda yer alan tüm çocukları sahneye davet eden Erzincanlı şiirini çocukların arasında seslendirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de programı takip etti. Çiftçi konuşmasında; "Bizlere en güzel örnek olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i gönderen Rabbimize sonsuz hamd olsun. Hem sözleri hem de yaşantısıyla önümüzde rehber olarak duran peygamberimize salat u selamlar olsun. İçerisinde bulunduğumuz Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz bu programa katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Program, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sanatçılara hediye takdimi ile sona erdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld