30 Mayıs 2022 - 09:01
Çayırova’da engelsiz sanat sergisi


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, özel çocukların yaptığı bir birinden güzel resimlerden oluşan engelsiz sanat sergisini gezdi.

Çayırova’da yaşayan özel çocukların yatıkları resimlerden oluşan “Engelsiz Sanat” Resim sergisi Belediyede açıldı. Engelliler haftası dolasıyla düzenlenen etkinlik kapsamında belediyenin giriş katında sergilenen resim sergisinin açılışını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz yaptı.

Çayırova Belediyesi “Lezzet Engel Tanımaz’’ ve “Yetenekli Eller’’ yarışması gibi farkındalık oluşturan etkinliğe bir yenisi daha ekledi. Engelliler Haftası dolasıyla ilçede yaşayan özel çocukların evlerinde yaptıkları bir birinden güzel resimler belediyede sergilendi. Engelsiz Sanat temalı resim sergisinin açılışını yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz resimleri tek tek inceleyerek çocuklarla özel ilgilendi. Başkan Çiftçi, özel çocuklara hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel çocukların yaptıkları bir birinden güzel resim sergisi bir hafta açık kalacak.

Diğer Haberler
#cayirovabld