30 Haziran 2022 - 11:28
Çayırova’da çocuk oyunları şenliği

 


Çayırova Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği gerçekleşti. Çayırova Kapalı spor salonunda düzenlenen organizasyon 1 hafta sürdü. 3500 çocuğun katıldığı şölen, büyük küçük herkesi eğlendirdi.

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde salon parkuru, fasulye torbası atma ve halat çekme bölümleri yer aldı. Organizasyonun finaline Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu  ve vatandaşlar katıldı. 

Şenliğinin kapanışında bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ,” Amacımız bu tarz etkinliklerle örfümüzü, adetlerimizi ve geleneklerimizi yaşatmaktır. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp çocuklarımızı bu alanda yetiştirmek görevimiz ancak, çocuklarımızın teknoloji bağımlısı olmaması için gereken önlemleri de almalıyız. Bu ve buna benzer etkinlerimiz sürecek.'' dedi.

 

 

Diğer Haberler
#cayirovabld