Çiftçi’den Sağlık Yatırımlarına Yakın Takip

Haberiniz Olsun
12 Ocak 2021

Çiftçi’den Sağlık Yatırımlarına Yakın Takip

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da planlanan sağlık yatırımlarının hayata geçeceği arazide incelemelerde bulundu.

Çayırova’yı daha ileriye taşımak için hayata geçireceği projelerin yakın takipçisi olan ve bir an önce başlaması için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede yapılması planlanan sağlık projeleriyle ilgili arazide incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Şubatta ihalesi, Haziran’da ise inşaatı başlayacak Çayırova Devlet Hastanesi’nin proje alanını gezdi. Çiftçi daha sonra Akse Mahallesi’ndeki 112 acil servis istasyonunun bulunduğu alanda yapılması planlanan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Akse ve Emek Mahallesinin kesiştiği noktada düşünülen Sağlık Ocağı ve Bilgi Evi projesinin hayata geçirileceği arazide beraberindeki heyetle inceleme yapıp görüş alış verişinde bulundu.

ÇÖZÜM HATTI